Skip to main content

Συναυλία αφιερωμένη στον Αττίκ το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Δερβένι

Συναυλία αφιερωμένη στον Αττίκ το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Δερβένι

Πότε

19 Νοεμβρίου 2022

Που

Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου

Εισιτήρια

5€

O Πολιτιστικός Σύλλογος "Ευ Ζην" διοργανώνει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου μια συναυλία αφιερωμένη στον Αττίκ με τη φωνή και τις αφηγήσεις της Ελεάννας Ζεγκίνογλου και τα ατμοσφαιρικά πιάνα του καταξιωμένου σολίστα Σπύρου Σουλαδάκη.

Όλα τα έσοδα της παράστασης , θα διατεθούν για να πραγματοποιηθεί η 4ήμερη εκδρομή της Γ' Τάξης του Λυκείου Ευρωστίνης.

Ο Σύλλογος σε ανακοίνωση του αναφέρει:

"ΜΕ ΣΚΙΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Και πως να μην τον έσκιζαν κομμάτια , που του ζητούσαν εκείνο το ένα και μοναδικό τραγούδι που είχε γράψει για τα μάτια της γυναίκας του , της Μαρίκας. Κι εκείνη τώρα στεκόταν μπροστά του, αγκαζέ με το νέο της έρωτα, δίπλα στους θαμώνες που αδιαφορώντας για τη σοβαρότητα της στιγμής,περίμεναν ν'ακούσουν ξανά την ιστορία για τη μεγάλη του αγάπη που στο τέλος τον πρόδωσε..

Ο Αττίκ αρνήθηκε να συνεχίσει , αποσύρθηκε θλιμμένος και όταν επέστρεψε στη σκηνή , είχε μόλις γράψει το τραγούδι που έμελλε να σημαδέψει τη σύγχρονη μουσική ιστορία , “Ζητάτε Να Σας Πω”.

Το Σάββατο στις 19 Νοεμβρίου, όλα αυτά ζωντανεύουν ξανά μέσα από τη φωνή και τις αφηγήσεις της Ελεάννας Ζεγκίνογλου και τα ατμοσφαιρικά πιάνα του καταξιωμένου σολίστα Σπύρου Σουλαδάκη, στον κλειστό χώρο του Πνευματικού Κέντρου Δερβενίου, με τη διοργάνωση του Συλλόγου Ευρωστίνης ΕΥ ΖΗΝ.

Όλα τα έσοδα της παράστασης , θα διατεθούν για να πραγματοποιηθεί η 4ήμερη εκδρομή της Γ'Τάξης του Λυκείου Ευρωστίνης. Κι αυτό σου δίνει έναν ακόμα λόγο να είσαι εκεί.Ο χώρος διαθέτει περιορισμένες θέσεις , γι'αυτό θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας".

ΑΤΤΙΚ

Ελεάννα Ζεγκίνογλου
Σπύρος Σουλαδάκης

Σάββατο 19 Νοεμβρίου - Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου
Ώρα έναρξης-20:00

 

Πότε

19 Νοεμβρίου 2022

Πού

Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου

Εισιτήρια

5€

Άλλες εκδηλώσεις