Skip to main content

ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ x TSAKI & ΖΗΝΩΝ live στο Ξυλόκαστρο – 8 Αυγούστου, στις 21:30!

ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ x TSAKI & ΖΗΝΩΝ live στο Ξυλόκαστρο – 8 Αυγούστου, στις 21:30!

Πότε

08 Αυγούστου 2023

Που

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Την Τρίτη 8 Αυγούστου και ώρα 21:30 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ξυλόκαστρο, θα εμφανιστούν δύο από τα πλέον ιστορικά ονόματα της ελληνικής hip-hop σκηνής, με την υποστήριξη του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Ο λόγος φυσικά για τους Μικρό Κλέφτης και Tsaki, που ένωσαν φέτος τις δυνάμεις τους σε ένα πολυναμενόμενο joint album 10 κομματιών. Ανανεωμένοι με φρέσκα flows και beats υπενθυμίζουν ότι μπορούν να είναι επίκαιροι και να προσαρμόζονται, διατηρώντας παράλληλα τον διαχρονικό χαρακτήρα τους με αιχμηρούς στίχους και αμέτρητα punchlines. Το άλμπουμ "Cash Out" κυκλοφόρησε στις 31/3 σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, και το συναυλιακό καλοκαίρι προμηνύεται καυτό, για ένα από τα πιο fresh duos που έχει να επιδείξει ο ραπ ήχος του σήμερα.

Μαζί τους ο Ζήνων, της "παλιάς φρουράς" του σχήματος Βόρεια Αστέρια, για τον οποίο θα διαβάσεις αναλυτικά παρακάτω. 

Ο Μικρός Κλέφτης – Γνώρισέ τον καλύτερα

Ο Μικρός Κλέφτης έχει συμμετάσχει σε πολλές δουλειές άλλων δημοφιλών, και όχι μόνο, καλλιτεχνών και παραγωγών. Η συμμετοχή του στη νέα διασκευή στο θρυλικό ντουέτο του Σαββόπουλου και της Σωτηρίας Μπέλλου «Ζεϊμπέκικο 2 (Με αεροπλάνα και βαπόρια)», δυναμιτίζει το αποτέλεσμα, ραπάροντας με τους δικούς του στίχους και ενώνεται με τον μοναδικό Διονύση Σαββόπουλο και τη χαρακτηριστική φωνή της Μαρίνας Σάττι.

Ζήνων – Λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Ζήνων ανήκει στην "παλιά φρουρά", καθώς αποτέλεσε μέλος του θρυλικού σχήματος Βόρεια Αστέρια, ενώ υπήρξε και μέλος του crew 2G, της μεγάλης κοινότητας graffiti writers και skaters.

Στην πρώτη του σόλο εφόρμηση, το ομώνυμο album του 2003 αλλά και τους δύο διαδόχους αυτού το 2006 και το 2014 αντίστοιχα, ξεχώρισε για το ιδιαίτερο στυλ και τον ενδοσκοπικό, ποιητικό λυρισμό των στίχων του.

Αεικίνητος πάνω και κάτω από την σκηνή, ο Ζήνων δεν φοβήθηκε ποτέ να πειραματιστεί στον ήχο του, κι έτσι η πρόσφατη επιστροφή του με το εξαιρετικό EP "Ταξίδια", έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, από νέους και παλαιότερους οπαδούς του.

Εισιτήρια 

Εισιτήρια στο Viva.gr:

https://www.viva.gr/tickets/music/mikros-kleftis-x-tsaki-live-sto-ksylokastro/

Επιμέλεια προγράμματος: Παναγιώτης Μουζάκης

 

 

Πότε

08 Αυγούστου 2023

Πού

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Άλλες εκδηλώσεις