Skip to main content

Οι κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν! Τι θα παρακολουθήσουμε;

Οι κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν! Τι θα παρακολουθήσουμε;

Πότε

26 Δεκεμβρίου 2023

Που

Δημοτικό Θέατρο "Άγγελος Σικελιανός"

Εισιτήρια

3ευρώ/ παιδικό - 5ευρώ/ ενηλίκων

Χριστούγεννα χωρίς (τουλάχιστον) μία ταινία δε νοείται! Έτσι κι εμείς, συντασσόμενοι με το εορταστικό πνεύμα, φέρνουμε 4 ταινίες στο Ξυλόκαστρο για όλες τις ηλικίες και τα γούστα!

Η προβολή θα γίνει:

  • Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου
  • Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου

Η τιμή εισιτηρίου ορίζεται ως εξής:

  • 3 ευρώ το παιδικό
  • 5 ευρώ το ενηλίκων

Γνωρίζουμε τις ταινίες - Επίλεξε αυτή που σου ταιριάζει!

🎬 Χριστούγεννα στη Φάρμα των ζώων 

Η Κλάρα ανυπομονεί για τα πρώτα Χριστούγεννα στη φάρμα με τον πατέρα της. Ο ενθουσιασμός της μετατρέπεται σε απογοήτευση όταν ανακαλύπτει ότι ο χώρος δεν έχει στολιστεί κατάλληλα. Εκείνη, όμως, δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια...

🎬 Στο γραφείο καθηγητών

Η Κλάρα Νόβακ είναι μια αφοσιωμένη στη δουλειά της νεαρή δασκάλα, η οποία νιώθει άβολα για τον τρόπο με τον οποίο οι συνάδελφοί της χειρίστηκαν την υπόθεση μιας σειράς κλοπών ανάμεσα στους μαθητές. Αποφασίζει να διαλευκάνει μόνη της το ζήτημα, διαταράσσοντας ακόμα περισσότερο τις τεταμένες ενδοσχολικές σχέσεις.

🎬 Οι Ευχούληδες 3

Μαζί για Μπάντα – Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι (#broppy)! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

🎬 Οι δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού 

Στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα, το πετρέλαιο αποφέρει αμύθητα πλούτη στη φυλή των Όσεϊτζ, που γίνονται από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μία στιγμή. Ο αμύθητος πλούτος των αυτόχθονων Αμερικανών προσελκύει παρείσακτους λευκούς που χειραγωγούν, εκβιάζουν και κλέβουν τις περιουσίες των Όσεϊτζ για να καταλήξουν σε δολοφονίες. Ο νεαρός Έρνεστ Μπέρκχαρτ επιστρέφει από τον Μεγάλο Πόλεμο στην Οκλαχόμα, μπαίνει υπό την προστασία του θείου του Γουίλιαμ Χέιλ και εμπλέκεται σε μια σειρά δολοφονιών Ινδιάνων.

                     

Πότε

26 Δεκεμβρίου 2023

Πού

Δημοτικό Θέατρο "Άγγελος Σικελιανός"

Εισιτήρια

3ευρώ/ παιδικό - 5ευρώ/ ενηλίκων

Άλλες εκδηλώσεις