Skip to main content

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής 17/7/2023

14 Ιουλίου 2023

Προς τα μέλη Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ.

σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006 και του άρθρου 67 του N. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε  και ισχύει με το άρθρο 11 του N.5043/2023, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

  1. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια Αναλωσίμων Ειδών Παντοπωλείου για σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  2. Έγκριση δαπάνης για Έλεγχο, Επισκευή, και Συντήρηση Λεβητοστασίων και Εγκατάσταση Κλιματισμού – Αερισμού για σχολεία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  3. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού Θέρμανσης Ψύξης Κλιματισμού – Αερισμού για σχολεία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  4. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια αναλωσίμων ειδών, εργαλείων, κλειδιών, κλειδαριών και υλικών οργανικών επιστρωμάτων τεχνικών επιφανειών χρώματα κλπ.
  5. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια και συντήρηση πορτών και παρόμοιων ειδών.
  6. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια Υλικών Εσωτερικών Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Ειδών Υγιεινής.
  7. Έγκριση δαπάνης για Προμήθεια και Αντικατάσταση Κουφωμάτων στο Ειδικό Σχολείο Συκιάς του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  8. Έγκριση δαπάνης για Προμήθεια Σκιάστρων για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ξυλοκάστρου.
  9. Έγκριση δαπάνης για Προμήθεια Μοκέτας για το Νηπιαγωγείο Ροζενών.
  10. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια Αθλητικού Υλικού για σχολεία της        Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ξυλοκάστρου _ Ευρωστίνης.
  11. Έγκριση δαπάνης για προμήθεια ενός Σύνθετου Οργάνου Σκάλα - Τσουλήθρα εξωτερικού χώρου για το Νηπιαγωγείο Ρίζας.
  12. Έγκριση δαπάνης για Προμήθεια Σφραγίδων για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  13. Έγκριση απολογισμού Οικ. Έτους 2022.  
  14. Ορισμός των Υπόλογων Διαχειριστών των λογαριασμών των Σχολικών Μονάδων       της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΕΝΟΥΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.