Skip to main content

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής 22/04/2024

18 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣ: Μέλη Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

        Καλείστε την 22η του μηνός Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, σε μικτή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης: α) δια ζώσης στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο δημοτικό κατάστημα (Λ. Φραντζή 2 – Ξυλόκαστρο), και β) με τηλεδιάσκεψη, στο κάτωθι link, σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α΄/7-6-2010), όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει, με θέματα:

  1. Προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, κατά τις διατάξεις του άρθρου 32 παρ. 2 περίπτ. α΄ λόγω κήρυξης άγονου του διαγωνισμού του έργου «Βελτίωση ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων στα Τ.Δ. Ν. Βρυσουλών – Ξανθοχωρίου (επαναδημοπράτηση για την ολοκλήρωση του φυσικού αντικειμένου)» - συγκρότηση επιτροπής διαπραγμάτευσης.
  2. Αποδοχή απόφασης ένταξης και χρηματοδότησης από το ΥΠΕΣ για την εκτέλεση του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ -ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ» και εισήγηση στο Δ.Σ. για τη σχετική τροποποίηση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2024.
  3. Αποδοχή χρηματοδότησης από το ΥΠΕΣ για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας και εισήγηση στο Δ.Σ. για τη σχετική τροποποίηση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2024.
  4. Αποδοχή χρηματοδότησης από το ΥΠΕΣ για την κάλυψη δαπανών αποκομιδής απορριμμάτων του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας και εισήγηση στο Δ.Σ. για τη σχετική τροποποίηση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2024.
  5. Εισήγηση στο Δ.Σ. για τον καθορισμό τροφείων των δημοτικών παιδικών σταθμών του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  6. Εισήγηση στο Δ.Σ. περί άρσης ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στα Ο.Τ. 135, 142 και 143.
  7. Εισήγηση στο Δ.Σ. για τροποποίηση προϋπολογισμού για «Αποζημίωση για επανυποβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης ιδιοκτησίας  Γρυπονησιώτη Ανδρέα (Ο.Τ. 142,143 & 135)»
  8. Εισήγηση στο Δ.Σ. για τακτοποιητική τροποποίηση προϋπολογισμού.
  9. Έγκριση μελέτης και λήψη απόφασης για αδυναμία εκτέλεσης της υπηρεσίας με τίτλο «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» (αριθ. μελ. 40/2024), με ίδια μέσα.
  10. Εξειδίκευση πίστωσης για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων σε υπάρχοντες στύλους ηλεκτροφωτισμού στη Δ. Κοινότητα Στομίου.
  11. Εξειδίκευση πίστωσης για την τοποθέτηση φωτιστικού σώματος σε υπάρχοντα στύλο  ηλεκτροφωτισμού στη Δ. Κοινότητα Ξυλοκάστρου.
  12. Εξειδίκευση πίστωσης για την τοποθέτηση φωτιστικού σώματος σε υπάρχοντα στύλο  ηλεκτροφωτισμού στη Δ. Κοινότητα Λυγιάς.
  13. Εξειδίκευση πίστωσης για την επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Δ. Κοινότητα Συκέας.
  14. Εξειδίκευση πίστωσης για την επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Δ. Κοινότητα Συκέας.
  15. Εξειδίκευση πίστωσης για την τοποθέτηση φωτιστικού σώματος σε υπάρχοντα στύλο  ηλεκτροφωτισμού στη Δ. Κοινότητα Καρυάς.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΒΛΑΣΙΟΣ ΤΣΙΩΤΟΣ

 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.