Skip to main content

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής 30/04/2024

26 Απριλίου 2024

ΠΡΟΣ: Μέλη Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Καλείστε την 30η του μηνός Απριλίου 2024 ημέρα Μ. Τρίτη και ώρα 14:00, σε μικτή συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης: α) δια ζώσης στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο δημοτικό κατάστημα (Λ. Φραντζή 2 – Ξυλόκαστρο), και β) με τηλεδιάσκεψη, στο κάτωθι link, σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α΄/7-6-2010), όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει, με θέματα:

  1. Έγκριση αριθ. 35/2019 (επικαιροποιημένης) μελέτης– κατάρτιση όρων διακήρυξης για τη δημοπράτηση του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ».
  2. Κατάρτιση όρων διακήρυξης για την εκμίσθωση τμήματος δημοτικού ακινήτου (Πρότυπου Πάρκου Αναψυχής ΄Αθλησης και Επιμόρφωσης Ξυλοκάστρου) για την προσωρινή εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ.
  3. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για μερική τροποποίηση του Ο.Ε.Υ., του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, σύμφωνα με το Ν. 5056/2023, λόγω της αυτοδίκαιης κατάργησης του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηλίας Κατσούλης» και της αυτοδίκαιης λύσης του Ν.Π.Ι.Δ. ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε.
  4. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ» (αριθ. μελ. 28/2021).
  5. Έγκριση σχεδίου απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου 1 «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ» της Πράξης «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6003101.
  6. Εξειδίκευση πίστωσης για την «Οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων»  (εκπαιδευτικό πρόγραμμα κιθάρας).
  7. Εξειδίκευση πίστωσης για «Έξοδα πολιτιστικών δραστηριοτήτων» (Φεστιβάλ “Αριστοναύτες”).
  8. Εξειδίκευση πίστωσης για την τοποθέτηση φωτιστικού σώματος σε υπάρχοντα στύλο ηλεκτροφωτισμού στη Δ. Κοινότητα Ξυλοκάστρου.
  9. Εξειδίκευση πίστωσης για την επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Δ. Κοινότητα Ξυλοκάστρου.
  10. Εξειδίκευση πίστωσης για την επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Δ. Κοινότητα Κ. Λουτρού.
  11. Εξειδίκευση πίστωσης για την τοποθέτηση μίας τριφασικής παροχής επί της Π.Ε.Ο. στη Δ. Κοινότητα Ξυλοκάστρου.
  12. Εξειδίκευση πίστωσης για την τοποθέτηση επτά φωτιστικών σωμάτων σε υπάρχοντες στύλους ηλεκτροφωτισμού  καθώς και την παροχή Φ.Ο.Π. στη  Δ. Κοινότητα Καμαρίου.
  13. Εξειδίκευση πίστωσης για την τοποθέτηση δύο φωτιστικών σωμάτων σε υπάρχοντες στύλους ηλεκτροφωτισμού  καθώς και την παροχή Φ.Ο.Π. στη  Δ. Κοινότητα Καμαρίου.
  14. Έγκριση διαγράμματος γεωμετρικών μεταβολών ακινήτου κ. Β. Λουτριώτη.
  15. Έγκριση κίνησης υπηρεσιακών οχημάτων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΒΛΑΣΙΟΣ ΤΣΙΩΤΟΣ

 

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.