Skip to main content
Αν το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν πέφτει χιόνι, είναι οι εξορμήσεις στα βουνά, τότε μια βόλτα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας είναι ό,τι ακριβώς σού χρειάζεται!

Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Αν το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν πέφτει χιόνι, είναι οι εξορμήσεις στα βουνά, τότε μια βόλτα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας είναι ό,τι ακριβώς σού χρειάζεται! Ευρύχωρο, προσεγμένο και κατάλληλο για μια σειρά από δραστηριότητες, το εν λόγω Αθλητικό Κέντρο μπορεί να σου χαρίσει την απόδραση που επιθυμείς.

Πώς θα φθάσεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο;

Για να μεταβείς στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας, ακολούθησε τις ταμπέλες που σε βγάζουν στην έξοδο της Εθνικής Οδού για Ξυλόκαστρο. Μόλις βρεθείς στον κυκλικό κόμβο, συνέχισε προς Τρίκαλα Κορινθίας. Μόλις περάσεις και τα Άνω Τρίκαλα, τότε θα βρίσκεσαι μια ανάσα από τον προορισμό σου.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο ανήκει στο βορειανατολικό άκρο του οροπεδίου της Ζήρειας. Πρόκειται για ένα απόλυτα «στρατηγικό σημείο», από το οποίο μπορείς να θαυμάσεις τόσο τη µικρή Ζήρεια µε τις απόκρηµνες πλαγιές, όσο και την ψηλότερη κορυφή της που αγγίζει τα 2.376 µέτρα. Παράλληλα όμως, γίνεσαι μάρτυρας ενός κατάφυτου τοπίου που δεν είναι άλλο από τη χαράδρα της Φλαµπουρίτσας.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα Χιονοδρομικό Κέντρο, µόλις 45 λεπτά από το Ξυλόκαστρο και σε υψόµετρο 1600 µέτρων. Αλήθεια, πόση χιονισμένη περιπέτεια αντέχεις;

Είσαι για αθλητικές δραστηριότητες ή για μια στάση στο σαλέ;

Το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι για όλους. Για σένα που επιζητάς τη δράση μέσα από αγαπημένες ή πρωτόγνωρες αθλητικές δραστηριότητες, για σένα που ψάχνεις ένα μέρος για να γεμίσεις τη μνήμη των παιδιών σου από χαρούμενες εικόνες, αλλά και για σένα που επιθυμείς να δοκιμάσεις το αγαπημένο σου ρόφημα σε ένα ξεχωριστό σαλέ.  

Στο σημείο θα συναντήσεις επισκέπτες που κάνουν σκι, επιχειρούν περιπατητική ανάβαση, διαδροµές µε τζιπ, πεζοπορία, παιχνίδι σε έλκυθρα, snowmobile αλλά και ό,τι άλλο βάζει ο ευφάνταστος νους σου.