Skip to main content
Καθαρά νερά μετά μουσικής!

Παραλία Λυκοποριάς

Οι διακοπές είναι συνυφασμένες με τη διασκέδαση. Γι’ αυτό σού προτείνουμε την παραλία της Λυκοποριάς, με το δημοφιλές μπαράκι, για κολύμπι μετά μουσικής από το πρωί μέχρι το βράδυ! Για να τη βρεις, θα στρίψεις δεξιά στο σημείο όπου θα συναντήσεις την επιγραφή που σε κατευθύνει προς Δερβένι, Αθήνα και Πάτρα. Ακολουθώντας το στενό δρομάκι, λίγα μέτρα μετά, θα φθάσεις στο μπαράκι, όπου μπορείς να «αγκυροβολήσεις» και να απολαύσεις τον καφέ σου στις ξαπλώστρες του καταστήματος. 

Από την άλλη, αν θέλεις να απολαύσεις το μπάνιο σου ιδιωτικά, μπορείς άνετα να το κάνεις, καθώς δίπλα στο μπαράκι (δεξιά και αριστερά αυτού) υπάρχει αρκετός χώρος για να τοποθετήσεις την πετσέτα και την ομπρέλα σου. Το σκηνικό συνθέτουν όμορφα, μικρά βαρκάκια που συχνά βγαίνουν στα ανοιχτά, με σκοπό να ψαρέψουν ή να χαρίσουν στους αναβάτες τους μια βουτιά από ψηλά!

Τι να περιμένεις: 

Κολύμπι μετά μουσικής – Είτε επιλέξεις το μπαράκι για να απολαύσεις τη θάλασσα, είτε εναποθέσεις τα πράγματά σου εκατέρωθεν του μαγαζιού, η παραμονή σου θα συνοδεύεται από τις νότες ελληνικής και ξένης μουσικής. 

Άτομα όλων των ηλικιών – Ανάλογα με τη ζώνη της ημέρας, θα συναντήσεις και διαφορετικές ηλικίες, οικογένειες ή παρέες. 

Εύκολη πρόσβαση – Η πρόσβαση στην παραλία είναι εξαιρετικά εύκολη, καθώς δεν χρειάζεται να υπερβείς κανένα μεγάλο εμπόδιο ή σκαλοπάτια, προκειμένου να βρεθείς στην ακτή. 

Χώρο για parking – Η τοποθεσία διαθέτει αρκετό χώρο, ώστε να παρκάρεις το όχημά σου. 

Ένα ποτάμι… μες στο νερό! – Τους καλοκαιρινούς μήνες το νερό στερεύει. Όμως, ορισμένες φορές, όταν είναι ακόμη άνοιξη, θα παρατηρήσεις την εκβολή του ποταμού να γίνεται ένα με το θαλασσινό νερό, δημιουργώντας έτσι ένα μικρό κομμάτι «ιδιωτικής παραλίας» που οριοθετείται από το ρυάκι.