Skip to main content
Αν η διασκέδαση είναι στα σχέδιά σου για το καλοκαίρι που μας έρχεται αλλά και για κάθε καλοκαίρι, προγραμμάτισε να πας μια βόλτα στο Μελίσσι.

Παραλία Μελίσσι - Beach bars

Αν η διασκέδαση είναι στα σχέδιά σου για το καλοκαίρι που μας έρχεται αλλά και για κάθε καλοκαίρι, προγραμμάτισε να πας μια βόλτα στο Μελίσσι. Στο «σύνορο» του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα ένα πάρτι που όπως όλα δείχνουν, δεν λέει να σταματήσει. 

Ο λόγος εν προκειμένω γίνεται για τις οργανωμένες παραλίες που αποτελούν μέρος της ζωής των ντόπιων και των επισκεπτών που ανανεώνουν κάθε μέρα το ραντεβού τους με τις παραλίες μας. 

Οι οργανωμένες παραλίες – beach bars του Μελισσίου

  1. Το πρώτο beach bar που θα συναντήσεις στο αριστερό σου χέρι, μπαίνοντας στο Μελίσσι (με κατεύθυνση από το Ξυλόκαστρο) είναι πολύ δημοφιλές σε άτομα νεαρής ηλικίας. Από νωρίς το μεσημέρι το μαγαζί αυτό εξυπηρετεί αρκετό κόσμο, ο οποίος φθάνει εκεί για να χαλαρώσει στην ξαπλώστρα του και να κάνει τη βουτιά του στο αγαπημένο του σημείο. Η μουσική είναι αρκετά έντονη και η προσελευσιμότητα μεγάλη! 

Στο σημείο αυτό η παραλία είναι αρκετά μεγάλη, ώστε να φιλοξενεί αρκετό κόσμο, με πολλές ξαπλώστρες να πλαισιώνουν το σκηνικό, ενώ ο καφές, το σνακ και η μπύρα έχουν την τιμητική τους. Πρόκειται στην ουσία για ένα μπαράκι που οδηγεί κάτω από τον δρόμο. Προκειμένου να μεταβεί κανείς, θα χρειαστεί να αφήσει το όχημά του στο parking του καταστήματος και στη συνέχεια να κατέβει μια σχετικά απότομη κατηφόρα. 

***Δεν συστήνεται για συνανθρώπους μας με περιορισμένη κινητικότητα. 

  1. Το δεύτερο beach bar αποτελεί μέρος ενός μεγάλου ξενοδοχείου, όπου λειτουργεί και βρίσκεται προς το τέλος του Μελισσίου. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά δημοφιλή προορισμό που θυμίζει κάτι από εξωτικό νησί, καθώς στο σημείο θα βρεις φοίνικες! Μια ματιά από την είσοδο κιόλας του καταστήματος είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι αρκετά μεγάλος, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πολλούς επισκέπτες. 

Άνετες ξαπλώστρες και παροχές σε βρώσιμα ή ποτά είναι κάποιες από τις παροχές. Η παραλία είναι εξαιρετική και σε αυτό το σημείο του Μελισσίου, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να επιδιώκουν μια βουτιά με καφέ σχεδόν καθημερινά. 

*** Η πρόσβαση σε άτομα με κινητικά προβλήματα είναι σχετικά εύκολη.