Skip to main content
Υπάρχει μια παραλία στο Δερβένι που είναι σημείο αναφοράς για καφέ δίπλα στο κύμα.

Δερβένι - Αναψυκτήριο

Υπάρχει μια παραλία στο Δερβένι που είναι σημείο αναφοράς για καφέ δίπλα στο κύμα. Πού θα τη βρεις; Ακριβώς απέναντι από το Γυμνάσιο σχολείο του Δερβενίου. Αρκεί να ακολουθήσεις τον δρόμο που σε οδηγεί στην παραλία και να παρκάρεις στο ευρύχωρο parking που βρίσκεται ακριβώς έξω από το δημοτικό αναψυκτήριο. 

Η συγκεκριμένη τοποθεσία είναι ό,τι πρέπει για να κάνεις το μπάνιο σου σε μια όμορφη παραλία, να ακούσεις μουσική που αγαπάς ή να πιεις τη μπύρα σου ευχάριστα. Προτείνεται σε όλους όσοι επιζητούν μια ισορροπία ανάμεσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που τα έχει όλα, χωρίς όμως να «βουλιάζει» από κόσμο. 

Τι να περιμένεις:

  • Ευρύχωρη παραλία – Η παραλία επαρκεί για να φιλοξενηθούν λουόμενοι που θα επιλέξουν το κατάστημα για το μπάνιο τους αλλά και άλλους που θα πάρουν το νερό τους και θα αποσυρθούν παραπλεύρως του αναψυκτηρίου. 
  • Έναν προσεγμένο περιβάλλοντα χώρο – Καθαρό περιβάλλον, με ξύλινες πινελιές και ξαπλώστρες που μπαίνουν κυριολεκτικά μέσα στο κύμα. Ο καλύτερος τρόπος για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου αναψυκτικό, ρόφημα ή ό,τι άλλο επιλέξεις για τη βόλτα σου στην παραλία. 
  • Παροχές φαγητού – Πέρα από ποτό και καφέ, συνήθως το κατάστημα προσφέρει και κάτι για να ξεγελάσεις την πείνα που σου προκαλεί το κολύμπι. 
  • Ευρύχωρο parking – Ο χώρος έξω από το αναψυκτήριο είναι αρκετά ευρύχωρος, έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει πολλά οχήματα.
  • Εύκολη πρόσβαση – Ο επισκέπτης μπορεί να έχει μια ομαλή πρόσβαση στην παραλία, καθώς ο δρόμος που οδηγεί στον χώρο του parking είναι κατηφορικός και η είσοδος του καταστήματος κατάλληλη για ανθρώπους κάθε ηλικίας αλλά και για καροτσάκια.