Skip to main content
Το Μελίσσι προτιμάται από πολλούς ως ένας τόπος για ξεκούραση δίπλα στο κύμα.

Μελίσσι - Δασάκι

Το Μελίσσι προτιμάται από πολλούς ως ένας τόπος για ξεκούραση δίπλα στο κύμα. Είναι απόλυτα λογικό! Γιατί πέρα από το beach bar, συγκεντρώνει πολλούς που καταφθάνουν στο μικρό δασάκι του χωριού, με σκοπό να πάρουν αυτή την ανάσα δροσιάς, με τον τρόπο που οι ίδιοι επιθυμούν. Χωρίς μουσική, χωρίς ξαπλώστρες, χωρίς οργανωμένες… παροχές, οι επισκέπτες της παραλίας που βρίσκεται κάτω από το μικρό πευκόφυτο δασάκι είναι αρκετοί και σταθεροί στο ραντεβού τους.

Πρόκειται για μια αρκετά ευρύχωρη παραλία, στην ακτή της οποίας θα βρεις μικρό βοτσαλάκι και όσο ανεβαίνεις προς τον δρόμο, στο τοπίο θα προστίθεται το πράσινο των δέντρων, το χώμα του δασυλλίου και μικρά βαρκάκια, διάσπαρτα δεξιά κι αριστερά. 

Τι θα βρεις στο σημείο:

  • Καθαρά νερά – Θα έχεις την ευκαιρία να κολυμπήσεις σε καθαρά νερά που βαθαίνουν λίγα βήματα αφότου μπεις στη θάλασσα. 
  • Ένα πανέμορφο περιβάλλον – Το πεύκο συνδυάζεται καταπληκτικά με το νερό και είναι μια πραγματικότητα που αποδεικνύεται σε διάφορα σημεία της περιοχής. Γιατί όχι και στο Μελίσσι, λοιπόν; 
  • Ένα πολυσύχναστο μέρος – Μπορεί να μην είναι μια οργανωμένη παραλία, ωστόσο, γι’ αυτήν ακριβώς την ελευθερία που προσφέρει, προτιμάται από πολλούς. Οι ηλικίες ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα και την ώρα. Ωστόσο, κατά βάση θα συναντηθείς με οικογένειες και μεγαλύτερες ηλικίες. 
  • Μια μεγάλη ακτή – Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι επισκέπτες της εν λόγω παραλίας δεν σταματούν ποτέ να δημιουργούν τις δικές τους καλοκαιρινές μνήμες από το σημείο είναι και το γεγονός ότι πρόκειται για μια αρκετά ευρύχωρη παραλία. Ως αποτέλεσμα, στο σημείο συγκεντρώνονται κάθε χρόνο άνθρωποι που διεκδικούν τη δική τους γωνιά για να κολυμπήσουν. 
  • Εύκολη πρόσβαση – Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται πολύ εύκολα. Σταθμεύοντας σε ένα ασφαλές σημείο, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να μεταβεί πανεύκολα, απλώς διασχίζοντας το δασάκι με τα πόδια.