Skip to main content
Κολύμπι με θέα τον φάρο; Κι όμως, γίνεται!

Λιμανάκι Ξυλοκάστρου

Κολύμπι με θέα τον φάρο; Κι όμως, γίνεται! Στο λιμανάκι του Ξυλοκάστρου θα βρεθείς σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με μικρά βαρκάκια που άλλοτε στέκονται αραγμένα στη θέση τους κι άλλοτε ανοίγονται προς τη θάλασσα, κάνοντας το δικό τους ταξίδι. Λίγο πιο δίπλα από αυτή τη γραφική γωνιά θα βρεθείς σε μια όμορφη παραλία, που διεκδικεί το δικό της μερίδιο στη διασκέδαση. Δεν πρόκειται για κάποιο μπαράκι δίπλα στη θάλασσα με πολλή έντονη μουσική. Ωστόσο, εδώ μπορείς να αφήσεις τα πράγματά σου στην ξαπλώστρα σου και να παραγγείλεις το σνακ ή τον καφέ της αρεσκείας σου ή να απομονωθείς και να περάσεις τον χρόνο στην παραλία που προτιμάς, χωρίς να καθίσεις στο κατάστημα. 

Στο σημείο συγκεντρώνονται επισκέπτες όλων των ηλικιών από το πρωί μέχρι και το απόγευμα και απολαμβάνουν μια από τις υπέροχες γωνιές του Ξυλοκάστρου. 

Τι θα βρεις στο σημείο:

  • Μια άνετη παραλία: Πρόκειται για ακτή με βότσαλο, αρκετά άνετη για να χωρέσει τις ξαπλώστρες και ομπρέλες του καταστήματος, καθώς και επισκέπτες που απολαμβάνουν το μπάνιο τους εκτός καταστήματος. 

  • Κατάστημα με μουσική: Στην παραλία υπάρχει παραθαλάσσιο μπαράκι με ξαπλώστρες, όπου μπορείς να απολαύσεις το ρόφημα, τη μπύρα, το σνακ, τον καφέ σου. Αν πάλι επιλέξεις να κολυμπήσεις λίγο πιο απόμερα, γιατί να μην το κάνεις μετά μουσικής;

  • Άτομα κάθε ηλικίας: Ανάλογα με την ώρα που θα επιλέξεις την παραλία, θα συναντήσεις και διαφορετικές ηλικίες. Πάντως, οι νέοι την προτιμούν περισσότερο.