Skip to main content
Πήρε το όνομά της από το μπαράκι που βρίσκεται στην τοποθεσία εκείνη.

Παραλία "Ξένος"

Περίπου στα όρια ανάμεσα σε Λουτρό και Καμάρι, θα βρεις την παραλία του «Ξένου», όπως τη λένε οι ντόπιοι. Πήρε το όνομά της από το μπαράκι που βρίσκεται στην τοποθεσία εκείνη, η οποία κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνει πλήθος κόσμου τόσο στις ξαπλώστρες και στον χώρο του καταστήματος, όσο και παραπλεύρως αυτού, για «ιδιωτική βουτιά». 

Το σίγουρο είναι ότι εκεί θα κάνεις τη βουτιά σου, συναντώντας αρκετό κόσμο που συνδυάζει το μπάνιο με την έξοδο και τη διασκέδασή του. Πρόκειται για ένα μέρος με βότσαλο, μουσική και αρκετό χώρο για να φτιάξεις τη δική σου γωνιά, αν επιλέξεις να κάνεις ιδιωτικά μπάνιο. 

Τι να περιμένεις:

  • Ευρύχωρη παραλία – Πρόκειται για μια αρκετά ευρύχωρη παραλία, για να χωρά τόσο τους λουόμενους που επιλέγουν το κατάστημα, όσο και όσους θέλουν να διατηρήσουν την… ανεξαρτησία τους!
  • Δένδρα - Τα ρείκια είναι ό,τι πρέπει για να σου χαρίσουν τη φυσική σκιά που έχεις ανάγκη τις ζεστές, ηλιόλουστες ημέρες. Στην τοποθεσία θα βρεις ορισμένα δένδρα, στα οποία μπορείς να απλώσεις την πετσέτα σου και να ξεκουραστείς, να διασκεδάσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες με τους θαμώνες. 
  • Όλες τις ηλικίες - Η παραλία συγκεντρώνει νεαρό κόσμο, και παιδάκια που έρχονται με τους γονείς τους, προκειμένου να παίξουν στις νεροτσουλήθρες αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες που απολαμβάνουν κολύμπι μαζί με φαγητό. Είναι ένα από τα στέκια για όλες τις ώρες!
  • Άνετο parking – Η στάθμευση θα πρέπει να είναι από τα τελευταία θέματα που θα σε προβληματίσουν. Η παραλία διαθέτει άνετο χώρο για parking, με πλήθος οχημάτων να παρκάρει στην περιοχή, προκειμένου να απολαύσει το μπάνιο του. 
  • Εύκολη πρόσβαση – Θα βρεις την παραλία σε ισόπλευρο έδαφος, γι’ αυτό και μπορείς να φορέσεις ακόμη και το πιο στιλάτο πέδιλο ή παπούτσι σου, αντίστοιχα. 
  • Στάση λεωφορείου – Η στάση του λεωφορείου απέχει από την παραλία περίπου 7 λεπτά με τα πόδια. Οπότε, ακόμη κι αν δεν έχεις όρεξη να οδηγήσεις ή είσαι χωρίς μεταφορικό μέσο, δεν θα πρέπει να ανησυχείς καθόλου. 
  • Δυνατή μουσική – Ανάλογα με την ώρα που θα βρεθείς εκεί, η αυξομείωση της έντασης μπορεί να αλλάζει. Σε κάθε περίπτωση όμως, η μουσική θα φθάνει στα αυτιά σου!