Skip to main content
Ο «μικρός Πευκιάς» στα Σαρανταπηχιώτικα δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις.

Παραλία Σαρανταπηχιώτικα

Ο «μικρός Πευκιάς» στα Σαρανταπηχιώτικα δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Θα τον συναντήσεις σχεδόν αμέσως μετά την είσοδό σου στο δημοτικό διαμέρισμα. Πρόκειται για ένα μικρό δασύλλιο που τίθεται στη διάθεσή σου, με σκοπό να σου χαρίσει φυσική σκιά κι ένα καταπράσινο χρώμα δίπλα στο νερό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρκάρεις με ασφάλεια και να ακολουθήσεις το δρομάκι που οδηγεί προς τη θάλασσα. 

Η παραλία που εκτείνεται μπροστά από το μικρό δασάκι είναι αρκετή για να φιλοξενήσει επισκέπτες και ντόπιους. Όμορφη, καθαρή κι έτοιμη να σου χαρίσει τις νέες αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, προτείνεται ως ένα μέρος για να κολυμπήσεις με την οικογένειά σου. 

Τι να περιμένεις:

  • Μια φυσική παραλία, με βότσαλο - Όπως οι περισσότερες παραλίες μας, έτσι κι αυτή είναι μια πρόταση για οικογένειες και παρέες που θέλουν να «γειωθούν», περπατώντας στις πέτρες δίπλα στο νερό. 
  • Καθαρά νερά - Μια ακόμη καθαρή παραλία, που φροντίζεται επιμελώς από τους αρμόδιους και τους εθελοντές μας. 
  • Ένα χρωματικό συνονθύλευμα - Ο λόγος για το πράσινο δίπλα στο μπλε της θάλασσας, που συνθέτει ένα ιδιαίτερα όμορφο τοπίο, απόλυτα ελληνικό. Το μικρό δάσος είναι ό,τι πρέπει για να παρακολουθείς τα παιδιά σου να παίζουν σε έναν ελεγχόμενο χώρο. 

Τι να έχεις κατά νου:

Εφιστούμε την προσοχή σε ανθρώπους με περιορισμένη κινητικότητα, ιδιαίτερα όταν έχει προηγηθεί ισχυρός άνεμος στην περιοχή. Το ισχυρό κύμα διαβρώνει πολύ συχνά το έδαφος και συνεπώς, δεν είναι τόσο εύκολη η πρόσβαση στην παραλία.