Skip to main content

Μαθητές «Εν Δράσει»

Η ενότητα «Μαθητές εν Δράσει» αποτελεί μια ιδιαίτερη κατηγορία δελτίων τύπου που θα δώσει το βήμα σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας να παρουσιάζουν τις δραστηριότητες των μαθητών τους. Η ιδέα προέκυψε μετά από πρωτοβουλία της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Ξυλοκάστρου κας Αντωνίας Αράπολγου και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής – Πολιτισμού – Παιδείας & Αθλητισμού κας Ελίνας Μενούνου και ολοκληρώθηκε με την πολύτιμη συμβολή της καθηγήτριας κας Ιωάννας Δρυ και των μαθητών της.

Περιμένουμε από όλα τα σχολεία να μας αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα πρώτα δελτία με τις δραστηριότητες τους. Χρειαζόμαστε για κάθε δελτίο τον τίτλο του, φωτογραφίες ή/ και βίντεο και μια περιγραφή. Στο Θέμα του email να υπάρχει ο τίτλος «Μαθητές εν Δράσει».
Ανυπομονούμε να αναδείξουμε όλες τις αξιόλογες πρωτοβουλίες των μαθητών και καθηγητών των σχολείων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.