Skip to main content

«Μαθητές εν Δράσει» - Παρουσίαση μαθητικών δραστηριοτήτων στον Νέο Portal του Δήμου

18 Νοεμβρίου 2022

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε δημιουργήσει στο νέο μας δικτυακό τόπο μια ιδιαίτερη κατηγορία δελτίων τύπου που θα δώσει το βήμα σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας να παρουσιάζουν τις δραστηριότητες των μαθητών τους. Η ιδέα προέκυψε μετά από πρωτοβουλία της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Ξυλοκάστρου κας Αντωνίας Αράπολγου και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής – Πολιτισμού – Παιδείας & Αθλητισμού κας Ελίνας Μενούνου και ολοκληρώθηκε με την πολύτιμη συμβολή της καθηγήτριας κας Ιωάννας Δρυ και των μαθητών της.

Η ενότητα έχει τίτλο «Μαθητές εν Δράσει» όπως και η ομάδα που έχει δημιουργήσει το ΓΕΛ Ξυλοκάστρου και συμμετέχει στο Πρόγραμμα Βουλή των Εφήβων.

URL: https://bit.ly/3TOMo9R

Περιμένουμε από όλα τα σχολεία να μας αποστείλουν στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα πρώτα δελτία με τις δραστηριότητες τους. Χρειαζόμαστε για κάθε δελτίο τον τίτλο του, φωτογραφίες ή/ και βίντεο και μια περιγραφή. Στο Θέμα του email να υπάρχει ο τίτλος «Μαθητές εν Δράσει».

Ανυπομονούμε να αναδείξουμε όλες τις αξιόλογες πρωτοβουλίες των μαθητών και καθηγητών των σχολείων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα