Skip to main content

Πρόσκληση για Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 3/5/2023

28 Απριλίου 2023

Προς τους κ.κ Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Κοινοτήτων

Σας καλούμε σε δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί την 3 Μαΐου 2023 ημέρα Τετάρτη & ΩΡΑ 20:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση: δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου σύμφωνα με διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Β2 Σταδίου ΓΠΣ Δημοτικής Ενότητας Ξυλοκάστρου.
2. Αποδοχή δωρεάς από FYRTH ενός μηχανήματος καθαρισμού (σάρωθρο).
3. Ενημέρωση για την πρόοδο του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΡΙΣΤΟΝΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ» με αριθμ. 117/2020 μελέτη (σημαντικές καθυστερήσεις, ελλιπής σήμανση και μη τήρηση των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας)
4. Τροποποίηση Προϋπολογισμού για «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ» (Αποκατάσταση κτιρίου Ειρηνοδικείου Δερβενίου και μετασκευή του σε χώρο για εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς και κοινωφελείς σκοπούς του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης.
5. Τροποποίηση προϋπολογισμού και έγκριση της αριθμ. 28/2023 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ « ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» περί Αιτήματος για έκτακτη Επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ- από το Δήμο.
6. Τροποποίηση Προϋπολογισμού για «Συγκρότηση και λειτουργία Κέντρου Κοινότητας στο Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης»
7. Τροποποίηση προϋπολογισμού για επιχορήγηση Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης για το ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.
8. Τροποποίηση προϋπολογισμού (γενική).
9. Έγκριση της αριθμ. 24/2023 απόφασης του του Ν.Π.Δ.Δ « ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» περί Έκθεσης Αποτελεσμάτων Προϋπολογισμού Δ’ Τριμήνου 2022
10. Έγκριση της αριθμ. 25/2023 απόφασης του του Ν.Π.Δ.Δ « ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» περί Τροποποίηση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) Οικ. Έτους 2023 του Ν.Π.Δ.Δ « ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ»
11. Έγκριση της αριθμ. 26/2023 απόφασης του του Ν.Π.Δ.Δ « ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» Τροποποίηση του προϋπολογισμού Οικ. Έτους 2023
12. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού για Πυροπροστασία.
13. Έγκριση μίσθωσης χώρου για τη στέγαση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
14. Διαγραφή ποσού μισθώματος που αφορά το Δημοτικό Κατάστημα «Τουριστικό Περίπτερο Ξυλοκάστρου»
15. Διαγραφή ποσού μισθώματος που αφορά το Δημοτικό ακίνητο (Κ.Υ.Ε.) εντός του αισθητικού δάσους «ΠΕΥΚΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ» .
16. Έγκριση συμμετοχής στον ΔΕΔΔΗΕ για την επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην Κοινότητα Μ.Σ. Τρικάλων.
17. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΠΟ ΟΡΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΝΩ ΠΙΤΣΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ»
18. Έγκριση Πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ Τ.Κ. ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ Τ.Κ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ»
19. «Κατανομή ποσού B΄ δόση έτους 2023 για λειτουργικές ανάγκες στις Σχολικές Επιτροπές»
20. «Περί έγκρισης αποτελεσμάτων εσόδων και εξόδων A΄ τριμήνου έτους 2023»
21. Επιχορήγηση συλλόγων.
22. «Τροποποίηση προϋπολογισμού - Επιχορήγηση σε συλλόγους και Σωματεία Πολιτικής Προστασίας»


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΣΚΟΣ

Κατηγορία


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα