Skip to main content

Προκήρυξη Διαγωνισμού Έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ»

06 Ιουνίου 2022

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό μέσω ΕΣΗΔΗΣ, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (βάσει τιμής), για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ» (αριθμός μελέτης 2/2022), προϋπολογισμού 104.773,06€ χωρίς ΦΠΑ 24% και 129.918,59€ με ΦΠΑ, από πιστώσεις ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών.

Η μελέτη προβλέπει επισκευές-συντηρήσεις σε ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους στις κοινότητες Συκιάς, Μελισσίου και Μ.Σ. Τρικάλων της ΔΕ Ξυλοκάστρου που παρουσιάζουν σημαντικές φθορές, προκειμένου να εξασφαλίζεται η  ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι  επεμβάσεις αφορούν κυρίως σε εργασίες απόξεσης του υφιστάμενου ασφαλτικού τάπητα (Μελίσσι), κατασκευής βάσης οδοστρωσίας (Συκιάς και Μ.Σ. Τρικάλων) και κατασκευής νέου ασφαλτοτάπητα (Συκιά, Μελίσσι, Μ.Σ. Τρικάλων). Επίσης θα επισκευαστούν, όπου απαιτείται, τα υφιστάμενα τεχνικά (σχάρες) για την ομαλή παροχέτευση των όμβριων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 20-6-2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00

Α/Α Διαγωνισμού στο ΕΣΗΔΗΣ:189617

Συνημμένα μπορείτε να λάβετε γνώση των τευχών του διαγωνισμού

Αρχεία Διαγωνισμού

 

Κατηγορία

Σχετικά έγγραφα


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα