Skip to main content

Προκήρυξη Ανοιχτού Διεθνή Διαγωνισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΣ 2023»

10 Οκτωβρίου 2022

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, μέσω της πλατφόρμας ΕΣΗΔΗΣ, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την προμήθεια «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023» (αριθ. μελ. 132/2022), προϋπολογισμού 366.824,96€ με ΦΠΑ 24%», για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου, των ΝΠΔΔ «Η. Κατσούλης», Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης, Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης και του ΝΠΙΔ ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε.

Η μελέτη διαιρείται σε επτά (7) τμήματα ως κατωτέρω και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν προσφορά για ένα ή για περισσότερα τμήματα, υποχρεωτικά όμως για όλα τα είδη που συμπεριλαμβάνονται σε κάθε τμήμα (κατά περίπτωση: βενζίνη αμόλυβδη, πετρέλαιο κίνησης, πετρέλαιο θέρμανσης, λιπαντικά).

1ο Τμήμα: Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης- Υπηρεσία Τεχνικών Έργων.

2ο Τμήμα: Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης- Υπηρεσία Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.

3ο Τμήμα: Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης- Υπηρεσία Πρασίνου.

4ο Τμήμα: ΝΠΔΔ «Η. Κατσούλης».

5ο Τμήμα: ΝΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης– Πετρέλαιο θέρμανσης για τα σχολικά κτίρια της Α/θμιας Εκπαίδευσης.

6ο Τμήμα: ΝΠΔΔ Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης– Πετρέλαιο θέρμανσης για τα σχολικά κτίρια της Β/θμιας Εκπαίδευσης.

7ο Τμήμα: Ν.Π.Ι.Δ. ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε.

 

Α/Α Συστήματος στο ΕΣΗΔΗΣ: 173 885.

Ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών μέσω www.promitheus.gov.gr : 3-11-2022 και ώρα 15:00.

Συνημμένα μπορείτε να λάβετε γνώση των τευχών δημοπράτησης.

Κατηγορία

Σχετικά έγγραφα


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα