Skip to main content

Πρόσκληση για συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης 22/06/2023

12 Ιουνίου 2023

ΠΡΟΣ:
1. Τα μέλη Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης
2. Επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων Δημοτικού Συμβουλίου
3. Προέδρους Κοινοτήτων Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την 22 Ιουνίου 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30 στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου για συζήτηση και λήψη απόφασης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν.4555/2018 στο παρακάτω θέμα:

1. Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Αιολικό Πάρκο συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 49,5 MW και αποδιδόμενης ισχύος 48,3MW στη θέση “Τσούμα -Χιόνι- Στέκος” των Δήμων Σικυωνίων & Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου», (ΠΕΤ: 2202728313).

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν.4555/2018 η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται δια ζώσης την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 και ώρα 19.30 στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου.

Η σχετική μελέτη είναι διαθέσιμη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΛΑΣΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 Στα σχετικά έγγραφα δείτε την ανακοίνωση και το Διαβιβαστικό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την ανακοίνωση του Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και την Γενική Οριζοντιογραφία.

 

Στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο https://eprm.ypen.gr/ κάνοντας εγγραφή χρήστη μπορείτε να δείτε τον φάκελο για τη Ζήρεια (https://eprm.ypen.gr/src/App/w1/1208)

Η διαδικασία της εγγραφής του χρήστη περιλαμβάνει 3 στάδια:

Στάδιο 1ο: Πιστοποίηση των στοιχείων του χρήστη που πραγματοποιεί την εγγραφή μέσω του συστήματος TaxisNet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται για λόγους ασφαλείας και είναι ανεξάρτητη από το λογαριασμό που θα δημιουργήσετε.

Στάδιο 2ο: Επιλογή κατηγορίας του χρήστη ανάλογα με τον ρόλο του στην περιβαλλοντική αδειοδότηση. Οι κατηγορίες χρηστών είναι: Επενδυτές, Εσωτερικοί χρήστες αδειοδοτικών υπηρεσιών, Γνωμοδοτικοί φορείς/υπηρεσίες και ενδιαφερόμενο κοινό.

Στάδιο 3ο: Συμπλήρωση φόρμας εγγραφής του χρήστη με συγκεκριμένα πεδία για συμπλήρωση με υποχρεωτικά και μη πεδία.

Σημειώνεται ότι η πιστοποίηση μέσω TaxisNet αφορά αποκλειστικά την εγγραφή του χρήστη και τη δημιουργία του λογαριασμού του. Στη συνέχεια η είσοδος στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο θα πραγματοποιείται με τους κωδικούς που δηλώνει ο χρήστης στην φόρμα εγγραφής του.

 

 

 

Κατηγορία

Σχετικά έγγραφα


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.