Skip to main content

Ανακοίνωση για πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ (Καθαριότητα Σχολικών Μονάδων)

25 Ιουλίου 2023

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 13199/25-07-2023 Ανακοίνωση, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δεκατριών (13) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο μας για το διδακτικό έτος 2023-2024.

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε:

την Ανακοίνωση με αναλυτικές πληροφορίες για την διαδικασία συμμετοχής,

το Παράρτημα Ι: Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση που συμπληρώνουν οι υποψήφιοι/ες.

το Παράρτημα ΙΙ με οδηγίες συμπλήρωσης του εντύπου της αίτησης καθώς και τα  απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Οι αιτήσεις που πρέπει απαραιτήτως να είναι υπογεγραμμένες από τους υποψηφίους/ες μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης:

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι εντός 10 εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι/ες καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά τους από τις 26/07/2023 έως και τις 08/08/2023.

Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να απευθυνθείτε στο:

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κατηγορία

Σχετικά έγγραφα


Επικοινωνία

  • Τηλεφωνικό κέντρο: 2743360200
  • Γραμματεία: 2743360201
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα